Gympa och rörelse för de yngre

Ju tidigare man kan börja med gympa och rörelse för de yngre desto bättre är det. Det är viktigt för våra barn att de hittar ett sammanhang där de trivs och utvecklas. Självklart så blir det en skillnad när de kommer upp i skolåldern och hittar en massa aktiviteter och vänner att umgås med.

Som förälder så finns det ett ansvar att se till så att barnen får de aktiviteter som de tycker om och som de trivs med. Det är inte alltid som skolan tillfredsställer med de aktiviteter som sker där. Då kan vi tipsa om Flipskidz som är gymnastik för barn mellan 2 och åtta år. Du kan hitta mer information online och de aktiviteter som genomförs. Med tre olika åldersgrupper så får barnen den gymnastik de behöver. Med över hundra orter i Sverige så kan de finns på den ort som ni bor. Självklart så är storstadsregionerna där de är mest representerade men på deras sajt så kan du kolla upp på vilka orter de finns idag.

Det är viktigt att man hittar det som barnen tycker om. Många gånger så är det sport som det gäller men det är inte alla som tycker om lagidrott eller andra sporter. Då kan Flipkidz vara ett väldigt bra alternativ där våra yngre barn får vara med och aktivera sig inom rörelse och springa och få ha det kul en kväll i veckan. Som avlutning på höstterminen så visar alla barn upp vad de fått lära sig och på våren så bjuds familj och vänner in till en stor gympafest som avslutning.