Testa något nytt

Våga släppa sargen och greppa styret. Sluta tillåta dig vara styrd av föreställningar om vad du kan, får eller bör göra.

Till exempel kan vi alla ha en programmering som säger ”över en viss ålder är mountainbike uteslutet” eller ”en VD bör inte syssla med yoga och gå barfota i skogen”. Men faktum är att du inte behöver följa någon mall överhuvudtaget, men ibland behöver du kanske lite motivation för hur du breddar dina vyer.

Regelbunden cykling förbättrar vårt immunförsvar

Ja visst. Dessutom frigörs endorfiner som lyfter sinnet och gör att vi känner oss piggare. Träning och att röra på sig är bra för dig. Fördelarna med cykling är många, inte minst är det ett roligt och enkelt sätt att komma ut i friska luften.

När du bestämt dig

När du ska ge dig iväg på din cykeltur så behöver du så klart ha bra grejer, annars blir det inte njutbart och roligt. Det vill vi ju också att det ska vara. Låt dig bli guidad fram till den cykel som passar just dig, utifrån just ditt behov och ändamål. Köp det du behöver här för att komma igång. Men glöm inte bort hjälmen innan du hoppar på cykeln!