Mot final i CL

FotbollBayern Munchen har varit ett topplag i Europeisk fotboll i många år och de har varit Tysklands bästa klubb de senaste åren. Laget gick upp i Bundesliga 1965 och har sedan dess dominerat tysk fotboll.

I år verkar de vara på väg mot Champions Leauge final, de ligger redan i semifinal och är dessutom favoriter i denna mot Real Madrid och nästa vecka är det dags. Trots att Real Madrids stjärna Ronaldo är spelklar efter ett skadeuppehåll så är det svårt att se hur de ska kunna stå upp mot de tyska stridsmaskinerna. Laget har bland annat slagit ut Manchester United på sin väg mot semifinalerna och verkar vara i en otrolig form för dagen och att Real Madrid kommer vinna matchen verkar idag inte helt säkert.

Europas bästa klack

Bayern München har många supporters och många svenskar följer dem på regelbunden basis. Det märks inte minst om man tittar runt på nätet i olika forum och på sidor som säljer merchandise och liknande. Att Bayern är ett av Europas populäraste lag märks också på matcherna då de nästan alltid är slutsålda. Klubben är också känd för att ha en av Europas bästa klackar.

Spansk/Engelskt i andra semin

I den andra semifinalen möts Atletico Madrid och Chelsea. Chelsea är av många spelbolag favoriten i Champions League och en final mellan Bayern och Chelsea skulle vara mycket spännande där Chelsea säkert kommer att bli favorit men du bör aldrig underskatta det tyska vidundret som har imponerat stort de senaste åren.