Vinterns stora sport

Självklart så tänker vi på ishockey när vi tänker på vinterns stora sport. Många kanske tittar på ishockey då säsongen är igång med SHL och andra stora sporthändelser i Sverige. Andra kanske utövar den mest för skojs skull.

Att åka skridskor kan vara en skön vinteraktivitet och har man dessutom tillgång till spolad is på någon anläggning så är det än roligare. Antingen spela hockey tillsammans med kompisar eller bara åka för det höga nöjets skull. Ett tips är att skaffa bra skridskor, oavsett om du är bra på att åka eller inte så är detta bland det viktigaste du har, ja förutom hjälm då kanske.

Åker du mer regelbundet och kanske till och med spelar i något lag så är mer utrustning nödvändigt, det kan vara en relativt tuff sport så det gäller att man har skydd som ser till att man inte skadar sig när man spelar ishockey. Här kanske man inte ska spara in utan köpa bra produkter på en gång. Även de underkläder kan vara av vikt för dig som spelar ishockey, material som tar upp fukt och andas är skönt att ha under hockeydräkten.

Vi hoppas att du får en bra vintersäsong med mycket skön skridskoåkning oavsett om det är på egen hand, tillsammans med familjen och vänner eller i ett hockeylag någonstans i Sverige.